«А у нас свій Миколай!»

ТУРБОТА. Дітвора виборчого округу № 8 має свого Миколая. Вже традиційно, напередодні Нового року депутат міської ради Володимир Шалімов організовує яскраве свято для малечі.

Цьогорічна новорічна казка вдалася на славу. Дітвора вдосталь награлася сніжками, натанцювалася на дискотеці та повеселилася в різноманітних конкурсах. Родзинкою свята стали запрошені гості – чарівні тварини: папуга-акробат, песик-танцівник та талановите поросятко, яке й через кільце стрибає, й м’яча ганяє та ще й книги читає. Тож задоволеними залишилися не лише малюки, а й батьки, які з захватом спостерігали за видовищем.

В. Шалімов привітав дітлахів та, дивлячись в сяючі радістю оченята, пообіцяв обов’язково провести ще одне свято, але вже у січні наступного року. А яке ж свято без смакоти? Після активних веселощів на малечу чеками різні смаколики та шоколадні подарунки.

Інф. «ТС», фото Віктора Співака

DSC_2534

До слова. Серед редакційної пошти лист від виборців округу № 8, в якому вони вітають свого депутата Володимира ШАЛІМОВА з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим та бажають міцного здоров’я, сімейного тепла і благополуччя, трудових успіхів і процвітання вашому підприємству.

Share Button