Житель Борисполя виграв 250000 гривень у лотерею

6 лютого житель Борисполя під час прямого ефіру лотереї «Лото-Забава» виграв 250000 гривень. Йому пощастило в одному з конкурсів під назвою «Багаті та відомі».

Василь Підгора вже вп’яте випробовував удачу в прямому ефірі. І саме цього разу йому пощастило виграти по-справжньому великий приз. Лотерейні білети він купує вже багато років. Щоб збільшити свої шанси на виграш, Василь Олексійович реєструється на розіграш у студії, де під час прямого ефіру проводиться конкурс «Багаті та відомі».

За правилами лотереї, переможець цього конкурсу обирається за допомогою спеціального «Колеса фортуни». Учасник, на номер якого вкаже «Колесо фортуни», автоматично виграє 50000 гривень. Потім переможець власноруч гарантовано збільшує свій виграш у 2, 5 чи 10 разів.

53-річний військовослужбовець з Борисполя зайняв у студії місце під номером 4. Пізніше саме на це місце вказало «Колесо фортуни», а потім пан Василь збільшив свій виграш у п’ять разів і виграв 250000 гривень.

Щасливий батько й дідусь має одного сина та трьох онуків, тому добре знає, куди підуть виграні гроші.

До речі, цього дня ще двоє учасників виграли в лотерею по 500000 гривень. Відомо, що вони з Чернігова та Одеси.

Переглянути, як це відбувалося можна у записі розіграшу на офіційному YouTube каналі лотереї за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=X250OFvVBos

Share Button