«Бориспільська центральна аптека № 24» — «Комунальне підприємство року 2014»

Приємна новина — цього року оргкомітетом Національного бізнес-рейтингу в Україні оцінено роботу всього колективу КП «Бориспільська центральна аптека № 24». Цей рейтинг побудовано виключно на офіційних даних Держстату України, який упродовж багатьох років ранжирує понад 300000 підприємств України усіх форм власності за такими критеріями: обсяг реалізованої продукції, чистий прибуток, заробітна плата, продуктивність праці.

За КВЕДом 47.73  «Роздрібна торгівля фармацевтичними товарами в спеціалізованих магазинах» за результатами фінансово-господарської діяльності «Бориспільська центральна аптека № 24» вийшла на третє місце в Україні та перше — в Київській області й отримала статус «Комунальне підприємство року 2014».

Ця висока оцінка виводить підприємство у лідери фармацевтичної галузі Бориспільщини та, безумовно, вирізнить від приватних аптек, адже КП «Бориспільська центральна аптека № 24» — це різноманітний асортимент товару, виробництво препаратів за індивідуальними прописами лікарів, соціальна спрямованість у роботі та якість фармацевтичного обслуговування.

Інф. «ТС»

Share Button