«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: НА КИЇВЩИНІ МАЙЖЕ ЗАВЕРШИЛИ ВСІ РОБОТИ В ШКОЛАХ

Цього року на Київщині до програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» включили шість шкіл. Загальний відсоток будівельної готовності по ним становить 98,2%. На цьому акцентував очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

«З початку року ми працювали над оновленням шести закладів загальної середньої освіти. Три з них – міські, ще три – сільські. Це той баланс, якого ми намагаємось дотримуватись, адже комфортні умови для навчання мають бути в нашому регіоні скрізь. І ми докладаємо максимум зусиль, щоб досягти такого результату», – прокоментував Василь Володін.

Відтак на Київщині вже провели термомодернізацію школи в селі Жоравка Яготинської громади, капітальні ремонти шкіл у селах Вовчків Поліської громади та Пашківка Макарівської громади, а також реконструкцію школи в Славутичі та капітальний ремонт НВК у Яготині.

Зазначимо, що в 2022 році реалізація програми «Велике будівництво» на Київщині продовжиться. В її рамках уже запланували оновити в області ще п’ять шкіл.

 

Share Button