«За заслуги»: визначено лауреатів освітянської премії та учнів-стипендіатів міської ради

«Перший навчальний тиждень був насиченим і проходив під олімпійським девізом, – наголосила начальник управління освіти і науки Тетяна Павленко. – Окрім того, школярі долучилися до акції «Зростаємо разом» з висадження дерев, зокрема і на Олесницькому озері».

Посадовець поінформувала, що минулого тижня визначено лауреатів щорічної освітянської премії «За заслуги в галузі освіти 2021». Цьогоріч ними стали: учитель географії Глибоцької ЗОШ Марія Гусинець, вихователь дошкільного навчального закладу комбінованого типу «Веселка» Світлана Юрковець та керівник гуртка «Академія олівця» Будинку дитячою та юнацької творчості «Дивоцвіт» Юлія Петренко.

Т. Павленко додала, що також визначено імена стипендіатів Бориспільської міської ради: це 30 учнів переможців та призерів інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів (змагань) всеукраїнського та міжнародного рівнів, які отримуватимуть стипендію з вересня по травень. А 30 вчителів, які підготували переможців, отримуватимуть доплату до посадового окладу.

Ще 49 вихованців міського центру туризму та краєзнавства, ДЮСШ та ЦТТ «Евріка», які у складі збірних команд представляли наше місто на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, отримають одноразову стипендію.

Інф. «ТС»

Share Button