Понад 120 поліцейських охороняє порядок у «Борисполі» під час прильоту хасидів в Україну

Правоохоронці забезпечують охорону публічної безпеки та порядку в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» під час прильоту паломників-хасидів на територію України. Про це у Фейсбуці інформує поліція Київської області.

«Понад 120 правоохоронців Київщини на чолі із заступником начальника поліції Київщини Максимом Очеретяним забезпечують публічну безпеку та порядок в аеропорту «Бориспіль» під час прильоту паломників хасидів на територію України», – уточнюється у повідомленні.

За словами Очеретяного, працівники поліції столичної області проводять комплекс безпекових заходів, щоб ізраїльтяни і громадяни інших іноземних держав провели свято юдейського Нового року у безпеці.

До забезпечення публічної безпеки та порядку залучено низку служб, серед яких поліцейські Бориспільщини, патрульна поліція, поліція особливого призначення, вибухотехніки та понад 50 представників Національної гвардії України.

Присутня також поліція діалогу, яка націлена на спілкування, взаємодію та, за необхідності, надання допомоги паломникам, що прибувають на територію України.

Вказується, що на території аеропорту «Бориспіль» працює Ситуаційний центр, який аналізує та систематизує інформацію, яка надходить, а також координує діяльність нарядів, залучених до забезпечення правопорядку під час заходів.

Як повідомлялося, урочистості з нагоди Рош га-Шана триватимуть з 6 по 8 вересня в Умані, де поховано засновника брацлавського хасидизму Цадика Нахмана. Цього року в Умані очікують 50 тисяч хасидів.

Фото: поліція Київської області 

Share Button