«Велике будівництво»: автомагістраль до аеропорту оновили в рекордні строки

27 серпня голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін разом із заступником голови Держагентства автомобільних доріг України Андрієм Івко, начальником Служби автомобільних доріг області Русланом Ничіком та головою Бориспільської РДА Русланом Дяченко презентували відновлену магістраль.

презентували оновлену дорогу. За менш ніж два місяці на автомагістралі Київ-Бориспіль було проведено роботи з фрезерування зношеного покриття, влаштування верхнього шару покриття, встановлення бар’єрного огородження, нанесення розмітки, ЛЕД освітлення на проїзній частині, встановлення дорожніх знаків за новим стандартом.

Дорогу до головного аеропорту країни оновили вперше за 17 років. Роботи проводилися з червня по серпень 2021 року. Було задіяно 164 одиниці техніки та понад 150 робітників, які працювали цілодобово. Саме тому вдалося відновити рух по цій автомагістралі в рекордні строки, а саме 22 серпня.

«Реалізація цього масштабного проєкту стала можливою завдяки програмі президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Дякую Службі автомобільних доріг у Київській області та підрядникам за якісну роботу, адже для інфраструктури нашого регіону цей об’єкт є дуже важливим», – наголосив голова Київської ОДА.

Також В. Володін додав, що проведені роботи сприятимуть безпеці водіїв, які щодня добираються до столиці України на роботу або в аеропорт.

Окрім того, ремонт магістралі це додатковий стимул для інвесторів: «Це покращення нашої інвестиційної привабливості. Саме так, адже якісні дороги та економіка – це взаємопов’язані речі, а Бориспіль є «повітряними воротами» України», – підкреслив Василь Володін.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА

Share Button